Et skarpt knivsett bestående av en kokkekniv G-2, grønnsakskniv GS-5 og skrellekniv GS-38. Du kan bruke kokkekniven til å skjære, hakke og terne de fleste råvarene. Grønnsakskniven er det selvsagte valget når du skal hakke mye av noe. Bladet er nesten rektangulært, noe som gjør at du kan skjære helt gjennom råvaren uten å skyve eller dra i kniven. Skrellekniven egner seg best til jobber som krever presisjon, som å skrelle frukt og grønnsaker.
GLOBAL
Global, eller Global Classic, er den bredeste og mest kjente Global-serien. Serien inkluderer en rekke skarpe knivmodeller, alt fra kjøttøkser til fleksible filetkniver, grønnsakskniver og små skrellekniver. Knivene er laget av ett lag stål og kjennes igjen på skaftet med sorte prikker. Serien inneholder også redskaper og tilbehør som hjelper deg å gjøre det skarpt på kjøkkenet.